019 55 55 033 bokning@batalj.se

zombie escape - virocom research facility

första anläggningen och fortfarande störst i världen

Zombie Escape – Virocom research facility

OBS! De datum som finns för Zombie Escape i Stråssa är bara de som finns på biljettsidan. Se nedan. Är ni >25 st kontakta oss.
Zombie Escape ”Vircom Research Facility” är den första och största anläggningen. Det är faktiskt världens största ”Haunted House” med en ytan på över 20 000 kvm. Vi har sedan 2010 utvecklat den för att blir läskigare och utmana gamla och nya gäster till det yttersta.

Anläggningen ligger 6 mil norr om Örebro. Google maps. Enklast tar man sig dit med egen bil.

Zombie Escape ”Virocom Reserach Facility” tar ca 1,5-2,5 timme att ta sig igenom. Inte alla har nerverna att klara hela sträckan. Vi rekommenderar att man är minst 13 år (men det är inget krav). När ni bokar meddela oss om ni har hjärtproblem. Vi siktar på grupper om 4 personer men gör undantag ibland för 3-6 personer.

Uppdraget

Varje grupp skall själva försöka att rädda världen genom att finna antiviruset och ta sig ut med det utan att bli smittade. Beväpnade med enkla vapen (av mjuk latex) och ”mindre” bra ficklampor skall ni försvara er mot attackerande zombies och stå emot paniken som vi garanterar kommer infinna sig. Ni kan inte räkna med att alla i gruppen klarar sig men det är ”ok” att bryta om det blir för läskigt. Detta är garanterat något ni aldrig glömmer!

Bokning görs så här

1. Köp biljett via denna sida till det datum ni önskar gå. OBS! endast dessa datum finns. Är ni många (fler än 15 st) be om offert.
2. Gör en tidsbokning genom att maila till bokning@batalj.se
– Ange namn, mobilnummer, hur många ni är i gruppen och om det är några speciella önskemål om tid etc.

 

 

 

 

Försök överleva i grupp om 2-6 personer


Specialbyggd skräckanläggning

Anläggningen är specialbyggd med scener allt ifrån ”Mourge” till ”Highrisk lab”. Vi har inspirerats av alla filmer och serier inom ”Zombie genren” och ni som är frälsta kommer att känna igen mycket.

Förutom horder av zombies använder vi extremt mycket effekter som lekar med alla era sinnen ljud, ljus, lukt och värme/kyla. Våra ”special zombies” kommer attackera när ni minst anar det.

 Varje år byggs anläggningen ut och om så att alla som kommer åter kan uppleva nya utmaningar. Tillsammans med våra fantastiska statister kommer tonvis med rekvisita och automatiserade monster, effekter. Alla sinnen används, ljud, ljus, temperaturer och lukt.

Samla ett team eller kom själv, vi sätter ihop grupper om 2-6 personer på plats om det behövs. Efter en startfilm, säkerhets genomgång av vår personal så är ni beredda att försöka rädda världen eller dö försökande.

Regler för zombie escape finner ni här

Har ni frågor om om bokning för mindre grupper, större företag eller skolklasser ring oss på 019-55 55 033 eller maila bokning@batalj.se. Observera att ni kan boka egna datum beroende på vad ni har får önskemål och hur många ni är.

Aktuella för Zombie Escape biljetter finner ni på denna sida.

Andra zombie event

Vi på Batalj älskar skräck och med vi erbjuder sedan 20 år tillbaka en rad olika event inom både skräck och ”normal” upplevelse. Men när det gäller zombie event gör ni klokt i att också spana in www.runforyourlives.se löparloppet som tar er igenom centrala delar av större städer jagade av zombies. Vill ni arrangera skräckevent hos er eller undrar över vad mer vi kan leverera föreslår vi att ni besöker www.bataljevent.se eller www.batalj.se. För svensexor/möhippor/klassresor/företag och födelsedagsfirande rekommenderar vi Alone Survivor eventet också.